fbpx

Det bästa barnsparandet

Ordet holistisk symboliserar för mig att vara en helhet.

När vi blir sjuka kan den helheten få en liten skråma på ytan som måste läka. Det kan göras med framtagna läkemedel, som ofta orsakar biverkningar och andra symptom eller med våra egna stamceller, kroppens egna läkemedel. Flera studier har visat att transplantation av friska celler bryter ner de sjuka, och därmed botar sjukdomar på ett naturligt sätt, nämligen med våra egna stamceller. Det tror jag är framtiden! Jag är övertygad om att det är det bästa barnsparande jag kan ge mina barn!

Jeg lægger stor vægt på at mine børn bliver sent afnavlet.

Det överblivna blodet från navelsträngen och moderkakan är ”gyllene droppar” som kan hjälpa dem i deras liv. Om man inte vet det och inte blir informerad om det, är det omöjligt att ta beslut kring att spara eller inte. När moderkakan är född och navelsträngen har slutat pulsera är moderkakan i princip klar med sitt jobb. MEN istället för att slänga den fantastiska moderkakan, varför inte spara stamceller som kan användas för att behandla massa sjukdomar, inklusive cancer och Alzheimers? Med den informationen kunde jag inte låta dem gå till spillo. Det är därför vi tog beslutet att ta spara stamceller igen, den här gången från vår kommande dotter, eftersom vi har en historia av cancer och Alzheimers i både min och min mans familjer.

Vår familj tror att framtiden inom vården är att bota sjukdomar med våra egna resurser och att läkemedel bara bör användas i nödsituationer, eftersom det finns fler bevis för att våra kroppar kan läka sig själva.

Om vi till exempel skär oss på en kniv, kommer såret att läka sig självt med celler som kroppen själv producerar. Men om vi petar, pillar och kliar på det kommer läkningen att ta längre tid och lämna ett större ärr. Jag tror personligen att om vi blir mer trygga i våra egna resurser och vad våra kroppar klarar av, kommer vi att leva bättre och längre. Därför vill jag ge mina barn den här möjligheten och jag vill upplysa så många som möjligt om potentialen.

Christina Solander

Related posts