fbpx

Cellavivas Allmänna villkor

Cellavivas allmänna villkor

Ett familjesparande av stamceller hos Cellaviva är uppdelat i 3 steg; (1) Beställning av en Cellavivabox, (2) Insamling och analys och (3) Förvaring.

1. Beställning av Cellavivaboxen

Familjesparande av stamceller från efterbörden hos Cellaviva börjar med att du köper en Cellavivabox. Cellavivaboxen levereras till dig inom två till fem dygn från genomförd beställning. När det är dags att föda tar du med dig Cellavivaboxen till förlossningen. Boxen innehåller allt som behövs för att samla in stamcellerna och skicka dem med kurir till Cellavivas laboratorium för analys och nedfrysning. Du hittar fullständiga villkor nedan.

2. Insamling och analys

Insamling av stamceller görs i samband med förlossningen. När insamlingen är klar packas stamcellerna i Cellavivaboxen tillsammans med påskriven tillvarataganderapport samt blodprov från mamman och ni kontaktar sedan Cellaviva för bokning av kurirtransport till laboratoriet. Om Cellavivas personal närvarar vid förlossningen ansvarar vi för allting i detta steg.

3. Förvaring

Förvaring av stamcellerna påbörjas när navelsträngsblodet och navelsträngen analyserats och stamcellerna finns nedfrysta i Cellavivas biobank. Det är mamman som ingår avtal om hantering och förvaring av stamcellerna. Det kompletta avtalet finns att ladda ned nedan.

Handla på cellaviva.se

Cellaviva säljer endast till privatpersoner. Hos oss beställer du tryggt och enkelt via vår webbplats, på telefon 08-735 20 10, eller genom att mejla:order@cellaviva.se. Du kan alltid ändra din beställning eller göra en avbokning. Alla produkter är anpassade till den skandinaviska marknaden.

Kundservice

Vi bryr oss om våra kunder och är mycket måna att om du ska vara nöjd och känna dig trygg med att handla hos oss. Vår kundtjänst hjälper dig med eventuella frågor som berör vårt utbud eller ditt köp. Vi debiterar inga extra avgifter vid eventuell telefonkontakt. Om något problem skulle uppstå i samband med ditt köp kommer vi alltid att försöka lösa det tillsammans med dig på bästa sätt. Om ett kundärende prövas i Allmänna reklamationsnämnden kommer vi att följa nämndens beslut.

Priser och betalning

Alla priser på cellaviva.se är inklusive moms. Vi erbjuder betalning via faktura för insamling och analys, samt för förvaring, med flera betalningsplaner tillgängliga. För mer information och betalningsvillkor, se § 5 Betalning i köpvillkoren.

Leveranstid

Våra produkter levereras i samarbete med logistikpartners till ett utlämningsställe nära den adress du angav vid beställningen. Vi levererar beställningar under vardagar. Paketet levereras inom 5 vardagar i samarbete med DHL.

Fri leverans

Vi erbjuder fri frakt. Mer information och leveransvillkor finns under  § 7 Leverans i köpvillkoren.

Alltid 14 dagars ångerrätt

Du har alltid 14 dagars ångerrätt, från det du tagit emot dina beställda produkter. Om du vill utöva din ångerrätt, vänligen kontakta oss via e-post på: info@cellaviva.se eller per telefon: 08-735 20 10. Mer information och villkor för ångerrätten finns under §8 Ångerrätt och återköp i köpvillkoren.

Reklamation

Hos oss har du som privatperson alltid tre års reklamationsrätt. Reklamationsrätten gäller ursprungligt fel och ger dig som kund fri retur till oss. Om du upptäcker ett fel i en produkt som du köpt av oss ska du höra av dig snarast möjligt på e-post: info@cellaviva.se eller via telefon: 08-735 20 10. Mer information och villkor om reklamationer finns under avsnitt §9 Reklamation och garanti i köpvillkoren. 

Returer

När produkterna eller materialen returneras till oss måste produkterna förpackas på ett sådant sätt att de är skyddade under transporten. Vi rekommenderar att du packar produkter på samma sätt som när de levereras till dig och använder en spårbar leveransmetod när du returnerar. För att returnera produkter med en förbetald returbiljett, vänligen kontakta oss. Retur av Cellavivaboxen kostar 750 kr inklusive moms (med undantag för retur på grund av en godkänd anledning). Mer information och returvillkor finns under avsnitt § 10 Returer i köpvillkoren.

Säkerhet

Vi kommer att se till att uppgifter som lämnas vid köp eller kontakt med oss behandlas på ett säkert sätt. Därför samarbetar vi endast med seriösa partners för att skydda dig som kund. När du gör ett köp lagras och bearbetas din information i digitalt och skriftligt format. Vi ansvarar för att uppgifterna lagras och behandlas säkert i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR).

E-avtal Köpvillkor-version: 404-276-444

KÖPVILLKOR – CELLAVIVABOX

§ 1 Allmänt

Dessa Köpvillkor (”Avtal”nedan) är anpassade för Internetförsäljning (distanshandel). Cellaviva, en del av NextCell Pharma AB, (Organisationsnummer: 556965-8361) är den säljande parten. Den köpande parten benämns ”Kunden” i detta avtal. Villkoren i avtalet är anpassade för försäljning till personer som är över 18 år gamla i Sverige och för försäljning av varor (”Produkter”nedan).

Hos oss kan du som kund enkelt göra en beställning av Cellavivaboxen på https://www.cellaviva.se (”Webbplats”nedan) samt per telefon eller e-post.

Villkor eller delar därav i detta Avtal som avviker från tvingande lagstiftning är utan verkan i den mån avvikelsen inte är till förmån för kunden. Denna bestämmelse gäller endast om kunden är privatperson och att köpet avser privat konsumtion.

Andra avtal Inköp av vissa produkter kan resultera i ytterligare avtal (”andra avtal”nedan). Andra avtal kan ådra sig skyldigheter för dig som kund, såsom betalningsförpliktelser eller kreditavtal. Information om andra avtal och villkor för dessa anges tydligt på respektive produktsida. Du som kund godkänner de övriga avtalen i samband med undertecknandet av detta avtal.

§ 2 Beställning

Hos Cellaviva beställer du produkter enkelt och bekvämt. Vi erbjuder säkra betalningsalternativ och säkra leveranser. Cellaviva får din beställning när du klickar på ”Beställ”-knappen i kassan (steg 4 av 4). Genom att klicka på knappen ”Beställ” accepterar du som kund betalningsansvar för din beställning. När Cellaviva har mottagit din beställning får du ett e-postmeddelande med orderbekräftelse till den e-postadress du angett när du beställde. Cellaviva erbjuder även möjligheten att beställa per telefon: 08-735 20 10 eller via e-post till:order@cellaviva.se.

Handla tryggt med rätt att ändra din beställning Om du ångrar dig kommer du också att kunna ändra din beställning. För att ändra i beställningen, kontakta vår support. Ändring av beställning måste meddelas innan beställningen packas.

Handla tryggt med rätt till avbeställning Om du ångrar din beställning kommer vi att annullera den åt dig. För att göra en avbokning, kontakta vår support. Avbokning måste meddelas innan beställningen är packad.

§ 3 Priser och avgifter

Priser anges i svenska kronor (SEK) inklusive mervärdesskatt (moms) enligt gällande skattestats. Moms för momspliktiga produkter debiteras med 25%.

Avgift för outhämtad försändelse Om du som kund inte skulle hämta din beställning på avtalat sätt debiterar vi en avgift på 750 SEK inklusive moms. Avgiften är nödvändig för att täcka de frakt- och hanteringskostnader som uppkommer. Observera att om du inte får eller hämtar upp en försändelse, är det inte ett meddelande om ångrat köp. För mer information se § 8. Ångerrätt och återköp nedan.

Avgift för förbetald returfraktsedel Vid nyttjande av förbetald returfraktsedel debiteras en avgift om 750 kronor inklusive moms.

Erbjudanden Erbjudanden och kampanjer som marknadsförs på webbplatsen gäller så långt lagret räcker om inga andra villkor redovisas i anslutning till erbjudandet.

§ 4 Produkter och sortiment

Alla produkter som erbjuds på webbplatsen är anpassade för bruk på den svenska marknaden. Det innebär bland annat att produkterna uppfyller svenska miljökrav och säkerhetsföreskrifter. Normalt medföljer bruksanvisning på svenska om det krävs för produktens användande. Eventuella tekniska specifikationer, särskilda krav på tillbehörsutrustning samt information om begränsningar och plomberingar framgår på respektive produktsida i den mån det är skäligt eller enligt lag.

§ 5 Betalning

Fakturabetalning Cellaviva erbjuder kunder att betala mot faktura med 20 dagars betalningstid, aviavgift tillkommer. Om betalning uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 60 kronor samt dröjsmålsränta om 8 %. Vid köptillfället görs sedvanlig kreditprövning som i vissa fall kan innebära att en kreditupplysning tas på kunden. Om kunden är privatperson eller enskild näringsidkare skickas en omfrågadekopia till kunden via post. Vid betalning mot faktura kommer kundens uppgifter lagras och hanteras i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll.

 

§ 6 Fullgörande

Cellaviva påbörjar fullgörande av detta avtal när du klickat på knappen ”Beställ” i kassan. Cellaviva har fullgjort sin del av detta avtal när du fått fullständig leverans av beställda produkter i din besittning. Du som kund har fullgjort din del av detta avtal när du erlagt fullgod betalning och mottagit leverans av beställda produkter på det sätt som avtalats.

§ 7 Leverans

Våra produkter levereras i samarbete med logistikpartners till ett utlämningsställe nära den adress du angav vid beställningen. Vi levererar beställningar under vardagar. Paketet levereras inom 5 vardagar i samarbete med DHL.

Fraktkostnad: Cellaviva erbjuder gratis leverans.

Cellaviva i samarbete med DHL (standard Freight) Cellavivaboxen levereras inom 5 vardagar från den dag beställningen skickades från Cellavivas lager. Du kommer att meddelas när du kan hämta paketet från din agent. Cellavivabox ska hämtas inom 14 dagar från dagen för anmälan. Om en leverans återlämnas till Cellaviva kommer vi att anta att du ångrat ditt köp utan giltigt skäl, som kund kommer du att debiteras en returavgift på 750 kr inklusive moms. 

Leverans längs lantbrevbärarlinjer Om din leveransadress är längs lantbrevbärarlinjer kan leveranstiden komma att utökas med 1 helgfri vardag.

Leveransförsening Om en leveransförsening inträffar har du rätt att säga upp detta avtal utan kostnad. I händelse av att köpet som är avsett för en produkt som ska kundanpassas, tillverkas eller köps i enlighet med kundens önskemål och Cellaviva inte kan återanvända produkten utan väsentlig förlust, har kunden rätt att häva köpet endast om Syftet med köpet förloras på grund av förseningen och Cellaviva insåg eller borde ha insett detta.

Transportrisk Risken för leverans överförs till dig som kund när den har överlämnats till dig. Detta innebär att Cellaviva ansvarar för transportrisken tills försändelsen når dig.

§8 Ångerrätt och återköp

Ångerrätt Kunder som samtycker till detta avtal som privatperson har rätt att frånträda avtalet i enlighet med lag (2005:59) för distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Ångerrätten gäller inte för kunder som ingått detta avtal som näringsidkare. Ångerrätten är giltig i 14 dagar (ångerrättsperiod), tiden räknas från den dag då du som kund har mottagit leveransen. Ångerrätten berättigar kunden att undersöka varorna och returnera dem om kunden ångrar köpet. När kunden har returnerat sitt köp har han eller hon rätt att återfå det som har betalats, förutsatt att kunden inte har använt produkterna. Vid utnyttjande av ångerrätten ska kunden meddela Cellaviva och därefter återlämna alla produkter som beställningen täcker till Cellaviva utan onödigt dröjsmål, dock senast inom 14 dagar. Vid retur måste kunden betala returavgiften om 750 SEK. När kunden har meddelat att den nyttjar sin ångerrätt, kommer Cellaviva att göra en återbetalning utan onödigt dröjsmål, men senast inom 14 dagar, förutsatt att Cellaviva mottagit de produkter som returneras av kunden eller om kunden lämnat bevis på att de är returnerade. Återbetalningen görs med samma betalningsmetod som kunden använde i den mån det är tekniskt möjligt. Eventuella nedskrivningar och avdrag för frakt om kunden har valt alternativ annat än standardfrakt kan göras på återbetalningen. I de fall beställningen gjorts med faktura som ännu inte betalats, kommer fakturan att makuleras. Om du returnerar färre produkter än de som ingår i beställningen kommer endast produkternas värde för de returnerade produkterna att återbetalas. När du använder den förbetalda returbiljetten vid retur kommer den tillämpliga avgiften för returfrakten att dras från återbetalningen.

Förfarande vid ångerrätt Använd kontaktuppgifterna nedan för att informera Cellaviva om att du vill ångra köpet. Följande formulär kan också användas som mall för annullering. Länk till Ångerblankett på Konsumentverkets webbplats..

Kontaktuppgifter:
Cellaviva
Hälsovägen 7
Hiss D, plan 8
141 57 Huddinge
E-post: info@cellaviva.se
Telefon: 08-735 20 10

Retur av produkter Se §10 Returer för information om returförfarande vid retur av produkter.

§9 Reklamationer och garanti

Reklamationsrätt Kunden som har köpt en produkt som privatperson har rätt att göra ett klagomål på produkten om den är felaktig enligt konsumentköplagen (1990:932) och lagen om konsumenttjänster (1985:716). Rätten till reklamationer omfattar originalfel och gäller i 3 år efter det att kunden har tagit emot produkten. Rätten till klagomål omfattar även fel som uppstår under transporten av produkten till kunden. (Se Skadeståndskrav nedan). En produkt som avviker från vad som avtalats mellan kunden och Cellaviva eller på annat sätt uppvisar fel kan också betraktas som felaktig. Fel som uppstår på grund av skada som orsakats av kunden räknas inte som ett ursprungsfel. Om kunden gör ett klagomål av en felaktig produkt efter 6 månader från kundens mottagande av produkten, är kunden också ansvarig för att bevisa att produkten var defekt i originalet. Därför rekommenderar Cellaviva alltid att undersöka produkter när de levereras och åtgärda eventuella fel så snart de upptäcks. I händelse av reklamation av fel produkt, har du som kund i första hand rätt att få produkten reparerad, eller ta emot en ny produkt. I vissa fall har du också rätt att häva avtalet och återfå det du betalat. I händelse av ett klagomål ska kunden inte anses vara berättigad till några kostnader i samband med klagomålet. Till exempel måste kostnaderna för att returnera en felaktig produkt ersättas av Cellaviva. Observera att som kund bör du minimera eventuella kostnader som uppstår om en produkt visar sig vara felaktig. I händelse av ett klagomål ska varje part utan onödigt dröjsmål återvända till det som den har mottagit, i händelse av att Cellaviva ska göra en ny leverans, har kunden rätt att behålla den defekta produkten tills den har mottagit leverans av korrekt produkt.

Kontaktuppgifter vid reklamationsärenden: E-post: info@cellaviva.se eller telefon: 08-735 20 10.

Returer För att returnera felaktiga produkter eller material, vänligen se § 10 Returer.

 § 10 Returer

Vid retur av produkter eller material till Cellaviva skall produkterna förpackas på ett sådant sätt att de är skyddade under transporten. Cellaviva rekommenderar därför att du alltid packar produkter på samma sätt och med samma förpackning som när produkterna levererades till dig. Om du packar produkter på ett undermåligt sätt och produkten är skadad under transporten till Cellaviva, bär du som kund också ansvaret för skadan.

Vid retur av produkter till Cellaviva är du ansvarig för att produkterna når Cellaviva i oskadat skick. Cellaviva rekommenderar att kunden använder spårbar försändelse vid retur.

Avsändaradress:
Cellaviva
Hälsovägen 7, hiss D plan 8
141 57 Huddinge

Retur med förbetald returfraktsedel För att returnera produkter med den förbetalda returfraktsedeln, vänligen kontakta Cellaviva. När du använder en returfraktsedel kommer du att debiteras en avgift som anges i § 3 Priser och avgifter dessa villkor. Returavgiften debiteras dock inte om en retur har gjorts på grund av en godkänd anledning. Cellaviva tar transportrisken vid retur med förutbetald returfraktsedel.

Återbetalningar Cellaviva återbetalar pengarna utan onödigt dröjsmål vid nyttjande av ångerrätten eller om en återbetalning har gjorts i ett klagomålsärende.

 § 11 Förbehåll

 Återtagandeförbehåll Alla produkter är föremål för återtagande tills kunden har uppfyllt sina förpliktelser som följer av detta avtal. Detta innebär att ägarskapet överförs till kunden när kunden fullgör sina förpliktelser från avtalet. Kunden har således inte rätt att förbruka, använda, sälja eller på annat sätt vidta åtgärder innan äganderätten har övergått till kunden, vilket förhindrar att produkterna hämtas av Cellaviva.

Hävningsförbehåll Cellaviva förbehåller sig rätten att säga upp avtalet om kunden agerar i ond tro på grund av fel som kunden känner till eller borde ha uppfattat, såsom felaktig information om pris eller kvantitet på webbplatsen. Om avbokningsreservation begärs, har kunden inte rätt till skadestånd eller annan kompensation från Cellaviva.

Ändringsförbehåll Cellaviva förbehåller sig rätten att ändra innehållet på webbplatsen utan förvarning, inklusive, men inte begränsat till, erbjudande, priser och kampanjer. En sådan ändring påverkar dock inte befintliga avtal mellan Cellaviva och kunden.

Ansvarsförbehåll Cellaviva ska anses vara undantagna från alla skyldigheter enligt detta avtal om ansvar på grund av händelser som inträffat utanför detta avtal, verksamhet i Cellaviva eller lag.

§ 12 Ansvarsbefrielse

I händelse av I händelse av regeringens agerande eller misslyckande, ny lagstiftning, arbetsrättskonflikt, krig eller krigsfara, större allmän ordningsstörningar, sabotage, extrema väderförhållanden, brand, explosion, naturkatastrof, olycka eller andra omständigheter bortom Cellavivas kontroll och som Cellaviva inte rimligen kunde ha övervunnit eller förutse, skall Cellaviva ha rätt att avstå från sina förpliktelser enligt detta avtal. I sådana fall ska Cellaviva inte vara skadeståndsansvarigt för skada som åsamkats kunden.

Externa länkar Cellaviva ansvarar inte för skador och problem med kundens programvara eller hårdvara som uppkommer till följd av kundens användning av externa länkar som publicerats på https://www.cellaviva.se.

Reservation för prisfluktuationer eller andra handelshinder I händelse av prisfluktuationer eller andra handelshinder, såsom avsaknad av nödvändiga komponenter, där Cellaviva inte rimligen kan hållas under sina förpliktelser enligt detta avtal, har Cellaviva rätt att häva avtalet. I sådana fall har kunden inte rätt till skadestånd eller annan kompensation från Cellaviva.

Reservation för skatte- och avgiftsförändringar Cellaviva har rätt att häva avtalet i händelse av betydande skatte- eller avgiftsförändringar, som är av stor vikt för villkoren i detta avtal. I sådana fall har kunden inte rätt till skadestånd eller annan kompensation från Cellaviva.

Reservation för leveransförsening utanför Cellaviaviva kontroll Om en leveransförsening inträffar på grund av en händelse utanför Cellavivas kontroll, ska Cellaviva inte hållas ansvarig för skador till följd av en sådan leveransförsening. I sådana fall har kunden inte rätt till skadestånd eller annan kompensation från Cellaviva, om inte annat specifikt överenskommits mellan Cellaviva och kunden eller bestämmelser som införts genom tvingande lag.

§ 13 Personuppgifter och sekretess

Uppgifter som personuppgifter eller annan information som kunden lämnar till Cellaviva kommer att lagras och behandlas i digitalt- och pappersformat. Cellaviva ansvarar för att de data som lagras och behandlas i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Kundernas personuppgifter kommer att användas av Cellaviva för att möjliggöra och säkerställa att avtalet uppfylls.

Ansvarig för personuppgifter:
NextCell Pharma AB (Org. 556965-8361)
Hälsovägen 7
141 57 Huddinge

Kunduppgifter som lagras:
-Namn
-Adress
-E-postadress
-Telefonnummer
-Köphistorik hos Cellaviva
-Nödvändig information för att säkerställa att Cellaviva upprätthåller krav enligt lag och överenskommelse till kunden

Uppgifterna kan även komma att lämnas ut till tredje part, och nyttjas i de syften som anges nedan:

-Avtalspartner för laboratorietjänster i syfte att säkerställa fullgörande av avtalet.
-Avtalspartner inom logistik (transportör) i syfte att säkerställa fullgörande av avtalet.
-Avtalspartner för finansiella tjänster i syfte att säkerställa fullgörande av avtalet

Registerutdrag Om du som kund ingått detta avtal i egenskap av privatperson har du rätt att en gång per år kostnadsfritt begära ut ett registerutdrag. Ett registerutdrag anger vilken information som finns sparad om dig. Du begär detta genom att skicka en undertecknad begäran till ovanstående postadress. Om de uppgifter vi har om dig är felaktiga, ofullständiga eller missvisande, korrigerar vi såklart dessa.

Avregistering av kunduppgifter Som kund kan du, på skriftlig och undertecknad begäran, få dina kunduppgifter på Cellaviva raderade, med förbehåll för sådan information som är nödvändig för krav i vävnadsinrättningsregler.

Integritetsskyddspolicy
NextCell Pharma AB, 556965-8361, (NCP) är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter, om inget annat anges. NCP vidtar åtgärder för att säkerställa att data skyddas och att behandlingen sker i enlighet med tillämpliga dataskyddsregler och våra interna riktlinjer och rutiner. På denna sida beskriver vi hur vi samlar in, behandlar och delar med oss av de personuppgifter som vi sparar hos oss. Med personuppgifter avses all information som kan användas för att identifiera en person.

 

Varför vi behandlar dina personuppgifter

Vi behandlar personuppgifter av flera skäl, först och främst för att uppfylla våra uppdrag. Vilket innebär att säkerställa förvaringen av stamceller i vår biobank och genomföra forskning. I vår uppgift ingår också att informera om vår verksamhet samt potentialen för medicinsk behandling med stamceller. De vanligaste anledningarna till att vi behandlar dina personuppgifter är att du är kund hos oss, har tagit kontakt med oss för frågor, deltagare i en forskningsstudie, anställd, samarbetspartner eller liknande. Om du har haft kontakt med oss kan vi komma att behandla dina personuppgifter i enlighet med uppfyllelse av avtalsförpliktelser. Utöver dessa ändamål behandlar vi även personuppgifter för att följa lagar och regler.

Hur vi kan komma att använda dina personuppgifter och på vilken laglig grund

Vi använder dina personuppgifter för att uppfylla rättsliga förpliktelser och avtalsförpliktelser, samt för att ge dig information, rådgivning och annan service. Uppgifter som personuppgifter eller annan information som kunden lämnar till Cellaviva kommer att lagras och behandlas i digitalt- och pappersformat.
Dina personuppgifter kan komma att lämnas ut till tredje part för att vi ska kunna fullgöra avtalet med dig. Exempel kan vara avtalspartner för laboratorietjänster, avtalspartner inom logistik (transportör) samt avtalspartner för finansiella tjänster, samtliga i syfte att säkerställa fullgörande av avtalet.

Hur länge dina personuppgifter finns kvar hos Cellaviva?

Vi sparar dina personuppgifter så länge det är nödvändigt för de ändamål som de samlades in. Personuppgifter krävs bland annat för att säkra kvalitet och spårbarhet i biobank för vård och behandling (autolog och allogen). Så länge du är kund hos oss är arkiveringstiden 30 år efter slutlig användning av vävnader/celler.

Hur vi skyddar dina personuppgifter?

Att förvara dina personuppgifter på ett tryggt och säkert sätt är en central del i hur vi bedriver vår verksamhet. Vi har vidtagit lämpliga tekniska, organisatoriska och administrativa säkerhetsåtgärder för att skydda de uppgifter vi behandlar.

Dina rättigheter i fråga om dataskydd

  • Du har rätt att få åtkomst till de personuppgifter om dig som vi behandlar.
  • Du har rätt att begära rättelse av uppgifterna, med de begränsningar som stipuleras i lag eller annan författning.
  • Du har rätt att begära att dina personuppgifter raderas, om lagstiftning tillåter.
  • Du har rätt att begära begränsning av behandling av vissa personuppgifter.

Kontakta oss eller dataskyddsmyndigheten

Om du vill utnyttja dina rättigheter, har frågor eller synpunkter som gäller vår dataskyddspolicy är du välkommen att vända dig till Cellavivas kundservice antingen via telefon, mail eller brev, se nedan för kontaktuppgifter. Cellaviva har utsett ett dataskyddsombud (Data Protection Officer) som kommer att ta kontakt med dig. Om du inte är nöjd med vårt sätt att hantera dina frågor kan du framföra ditt klagomål till aktuell tillsynsmyndighet, för närvarande Datainspektionen i Sverige.

 

§ 14 Övrigt

Rapport till polisen Cellaviva rapporterar alla bedrägerier, bedrägeriförsök och låtsasbeställningar till polisen.

Skillnader mellan olika publikationer I händelse av skillnader mellan olika publikationer måste den information som offentliggörs senast och på Svenska anses vara korrekt. Detta gäller dock inte uppgifter som är uppenbart oriktiga eller vilseledande vid jämförelse av de olika publikationerna.

Immaterialrätt, logotyper och varumärken Allt material som publiceras på webbplatsen, inklusive programvara, logotyper, ljudfiler, varumärken samt text & bild är immaterialrättsligt skyddat. Skyddet innebär att materialet inte får användas utan rättighetsinnehavarens tillåtelse, materialet får inte heller kopieras eller på annat sätt överföras till tredje part utan Cellaviva uttryckliga tillstånd. Eventuella överträdelser beivras.

Informationens syfte All information på webbplatsen, oavsett format, publiceras uteslutande i informativt syfte för att besökare skall kunna använda sig av webbplatsen. Cellaviva ansvarar således ej för de följder eller skador som kan uppstå om denna information används i något annat syfte än det ovan angivna.

Cookies Cookies är små filer som sparas ner på besökarens dator när denne besöker en hemsida. Du hittar vår Cookie-policy här.

Tvist Tvist mellan Cellaviva och dig som kund prövas vid den domstol som följer av tvingande lagstiftning. I det fall ett ärende prövas i Allmänna reklamationsnämnden kommer Cellaviva följa nämndens beslut.

Villkor för att köpa E-avtal-version: 404-276-444

AVTAL – INSAMLING OCH LAGRING AV STAMCELLER

Följande avtal, avtal ID 31-03-02, tecknas mellan Modern och Cellaviva och gäller tills vidare från och med barnets födelsedatum.

Avtalet skickas digitalt och undertecknas med svenskt bank-ID.

Modern ombedes läsa igenom och godkänna detta avtal. Avtalet undertecknas av den blivande Modern i två exemplar varav Modern behåller det fullständiga originalet i  Information booklet (ENG) / Informationshäfte (SV)  (sidorna 19-31 i informationshäftet 40-03-02) medan originalet i returhäftet  Client data Collection booklet (ENG) / Returhäftet (SV) /(sidorna 10-11, ID 20-04-02) returneras till Cellaviva tillsammans med övriga dokument i insamling av klientdata häfte. 

Hämta en kopia av  complete agreement regarding collection and storage of stem cells (ENG) / fullständigt avtal för insamling och förvaring av stamceller från efterbörden (SV) (sidorna 19-31 i informations häftet 40-04-02)

SAMTYCKE TILL INSAMLING AV STAMCELLER

Samtycket skickas digitalt och undertecknas med svenskt bank-ID.

Detta samtycke, avtal ID 45-03-02, upprättas i två original varav den blivande modern behåller originalet i  Information booklet (ENG) / Informationshäftet (SV)  (sidan 10-12 i informationshäftet 40-03-02) medan originalet i  Client data Collection booklet (ENG) / Returhäftet (SV)  (sidan 2-4 i returhäftet 20-03-02) skickas till Cellaviva tillsammans med övriga dokument i returhäftet. 

Hämta en kopia av  complete consent regarding collection of stem cells (ENG) / samtycke till insamling av stamceller, ID 45-03-02 (SV) (sidorna 10-12 i informationshäftet 40-04-02)

 

Kontakta oss
kundtjanst@cellaviva.se

Förbered dig för sommaren
Förbered dig för sommaren

Väntar du ett sommarbarn med BF under semesterperioden?

Om du planerar att beställa vår hjälp med insamlingen, se till att beställa i god tid före ditt förlossningsdatum.

Vi, precis som andra företag, har begränsat med personal under semestertider. Vi hoppas att ni har förståelse för detta!