en sv

Cellavivas svenska team


Cellavivas personal arbetar med en värdegrund av personlig kontakt med framtida föräldrar, etik och hög kvalitet som genomsyrar hela organisationen.

Vi tar hand om ditt barns stamceller, medan du tar hand om ditt barn

Cellavivas förlossningsteam i Sverige

Cellavivas förlossningsteam är experter inom insamling av stamceller och finns tillgängliga dygnet runt för våra kunder. Deras fysiska distrikt täcker Storstockholms regionen, Göteborg och södra Sverige. De finns som telefonsupport för förlossningspersonal och föräldrar över hela Skandinavien. Med lång erfarenhet inom mödra- och förlossningsvård upplevs de ofta som ett extra stöd under förlossningen av våra kunder.

Eva Loncar Dahlström

Flebotomist & Undersköterska

Jag hjälper våra kunder i Stockholms län. Jag har under de senaste 7 åren även arbetat på förlossningen BB Stockholm vid Danderyds sjukhus.

Sofi Fia Larsson

Flebotomist & Undersköterska

Jag hjälper våra kunder i Stockholms län. Innan jag började hos Cellaviva jobbade jag på förlossningskliniken BB Stockholm vid Danderyds sjukhus.

Lisa Juhlin

Flebotomist & Undersköterska

Jag hjälper våra kunder i Stockholms län. Jag har över 30 års erfarenhet av förlossningsvård bl.a från BB Stockholm och BB Sophia.

Sara Olsson

Flebotomist & Barnmorska

Jag hjälper våra kunder i Stockholms län. Jag har över 12 års erfarenhet som barnmorska på KS i Solna, med fokus på komplicerade födslar.

Marianne Majsan Norman

Flebotomist & Undersköterska

Hjälper våra kunder i Stockholms län. Jag har över 10 års erfarenhet från mödravård och förlossning, bl.a från BB Stockholm vid Danderyds sjukhus.

Camilla Giselson

Flebotomist & Undersköterska

Jag hjälper våra kunder i Göteborgsområdet. Jag har lång erfarenhet från Intensivvårdsavdelningen vid Östra Sjukhuset.

Lisa Alvrud

Flebotomist & Undersköterska

Jag är en del av förlossningsteamet i Stockholms län och har tidigare arbetat 8 år på Förlossningen Akademiska sjukhuset i Uppsala.

Eleonor Holm

Flebotomist & Undersköterska

Jag är del förlossningsteamet i Stockholm och hjälper våra kunder med stamcellsinsamling i samband med deras förlossning.

Henriette Madsen

Flebotomist & Barnmorska

Hjälper våra kunder i södra Sverige. Jag har varit barnmorska i över 12 år med fokusområde som fertilitetsspecialistbarnmorska. Jag är även Country Manager för Cellaviva Danmark.

Mianne Christensen

Flebotomist & Barnmorska

Jag hjäper våra kunder i södra Sverige och har arbetat som barnmorska i över 10 år. Jag är även Country Manager för Cellaviva Danmark.

Susanne Krogh

Flebotomist & Barnmorska

Jag hjälper våra kunder i södra Sverige. Jag har varit barnmorska i 35 år och hjälpt föräldrar att samla stamceller för förvaring i över 15 år.

Sus Wolff

Flebotomist & Barnmorska

Jag hjälper våra kunder i södra Sverige. Jag är barnmorska och håller även förlossningsförberande kurser.

Winnie Elholm

Flebotomist & Barnmorska

Jag är barnmorska och hjälper våra kunder med stamcellsinsamlingar i södra Sverige.

Susanne Garm

Flebotomist & Barnmorska

Jag hjälper våra kunder i södra Sverige. Jag är barnmorska med komplicerade födslar som fokusområde.

Mette

Flebotomist & Barnmorska

Jag hjälper våra kunder i södra Sverige, jag är barnmorska och arbetar även på förlossningen i Ålborg.

Sanne

Flebotomist & Barnmorska

Jag är barnmorska och hjälper våra kunder med stamcellsinsamlingar i södra Sverige.

Kristine Wallendorf

Flebotomist & Barnmorska

Jag är barnmorska och hjälper våra kunder i södra Sverige.

På huvudkontoret

Cellavivas nordiska ledningsgrupp

Grundarna och ledningen av Cellaviva är erfarna stamcellsforskare och doktorer. Vi agerar i nära samarbete med myndigheterna, vårdpersonal och forskare inom medicin. Våra anställda har en lång och unik erfarenhet av cellterapi och innehar alla nyckelkompetenser för att lyfta företaget framåt.

Prof. Edvard Smith

Chief Medical Officer

Jag är en av grundarna och medicinskt ansvarig. Jag är Professor i Molekylär Genetik. Ph.D. i Immunologi. Jag är M.D och Överläkare vid Karolinska Universitetsjukhuset. Har dessutom publicerat över 400 vetenskapliga artiklar.

Dr. Mathias Svahn

Chief Executive Officer

Jag är CEO samt en av grundarna, jag har det övergripande ansvaret för verksamheten. Jag har en PhD i Molekylär Cellbiologi samt M.Sc.eng i Molekylär Bioteknik.

Sofia Fredrikson

Chief Financial Officer

Jag ansvarar för dagliga driften av ekonomiavdelningen som delvis inkluderar att identifiera tillväxtmöjligheter och driva vinstförbättringar.

Sofie Falk Jansson

Head of Marketing & Sales

Jag är ansvarig för strategi och handlingsplaner för att driva tillväxten i bolaget. Det inkluderar försäljning, kundservice, varumärkeshantering och marknadskommunikation mm. Jag leder också företagets digitala initiativ.

Dr. Lindsay Davies

Chief Scientific Officer

Jag är ansvarig för att övervaka företagets vetenskapliga verksamhet och upprätta vetenskapliga milstolpar och evidens för att säkerställa giltigheten och värdet av vår produktportfölj. Jag har en PhD i Biokemi och över 14 års erfarenhet av stam- och stromacellsforskning.

Dr. Maria Hägg

QA/RA-Manager

Jag upprättar och underhåller regulatoriska och kvalitetssäkrande system och procedurer, samt säkerställer att gällande regelverk följs. Jag har en PhD i Cellbiologi (medicin), Ph.Lic i Molekylär Medicin samt M.Sc. i Biomedicin.

Dr. Tasha Zi Plym Forshell

Laboratory Manager

Jag är huvudansvarig för planering och utveckling av forskningsprojekt samt laboratorieverksamheten. Jag har en PhD i Molekylär Biologi samt över 10 års erfarenhet av cellterapiutveckling och GMP-produktion inom ATMP.

Förbered dig inför sommaren
Förbered dig inför sommaren

Väntar du en sommarbebis med BF i semestertider?

Om du vill ha vår hjälp med insamlingen, tänk på att beställa i god tid innan BF, så vi kan se till att bemanna förlossningen med den personal som behövs.