en sv

NextCell Pharma AB kommenterar handelsstoppet den 25 april 2019


Cellaviva Sverige - april 26, 2019 - 0 comments

Mot bakgrund av Spotlight Stock Markets beslut om handelsstopp den 25 april 2019 avseende NextCell Pharma AB:s aktie har marknadsplatsen, i enlighet med sitt regelverk, ålagt bolaget att kommentera handelsstoppet.

För närvarande pågår diskussioner mellan styrelserna i NextCell Pharma AB och Idogen AB om ett samgående. Strukturen som diskuteras skulle innebära att NextCell Pharma AB lägger ett bud på samtliga aktier i Idogen AB och erbjuder egna aktier som vederlag. Vid tidpunkten för pressreleasen har dialogen bolagen emellan enbart inletts och NextCell Pharma AB:s styrelse avser offentliggöra mer information under nästa vecka.

Denna information är sådan information som NextCell Pharma AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 26 april 2019.

Håll dig uppdaterad med den senaste utvecklingen i NextCell Pharma AB

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/15255207/

Twitter: https://twitter.com/NextCellPharma


För mer information om NextCell Pharma AB, vänligen kontakta:

Mathias Svahn, VD

Sofia Fredrikson, CFO

Telefon: 08-735 5595

E-post: info@nextcellpharma.com

www.nextcellpharma.com

Förbered dig inför sommaren
Förbered dig inför sommaren

Väntar du en sommarbebis med BF i semestertider?

Om du vill ha vår hjälp med insamlingen, tänk på att beställa i god tid innan BF, så vi kan se till att bemanna förlossningen med den personal som behövs.